Aktiv söndag

Hej igen allihopa :). Tänkte berätta lite kort vad vi har gjort idag...
Först gick mamma ut morgonpromenaden, sen hände inget speciellt. Sixten tittade när jag åt frukost, låg och kollade på teve med mig och så. Sen, vid 13-tiden, gick jag, Sixten och grannen Lollo ut tillsammans på långpromenad :). Det var mysigt! Mycket prat från människornas sida :). Vi pratar ju mest om hundar, Lollo försöker nämligen övertala sin familj att köpa en hund tills sommaren 2012!
När jag kom hem släppte jag ju Sixten på tomten, herrejösses vilken fart det blev på honom då! Ja, det är ju bara att titta på videon här nedan ;P. Han sprang runt och tröttade ut sig kanske 10-15 minuter, sen ville matte gå in..
En stund efter det skulle mamma och Sebbe gå till en lekpark som ligger kanske 10 minuters promenad härifrån, då fick Sigge-bigge följa med! De var där kanke 30 minuter och sen gick de hem igen :).
Just det, sen har jag också klickertränat idag igen med Sixten! Vi repeterade "backa" lite, det går bättre och bättre! Sen "lärde" jag honom för skojs skull att låtsas-sova! Jag lade en kudde på golvet framör honom och shejpade fram att han skulle lägga sig i sovställning på kudden :). Kommandot jag tänkte använda var "natti-natti" men riktigt så långt hann vi inte komma. Får se om jag tar upp det tricket igen nästa klicker-träningstillfälle. Det var ju mest för hjärngympans skull ^_^.
Och nu har han legat och vilat hela eftermiddagen :). Nu i veckan ska mamma köpa blod, så på ett sätt hoppas jag att snön smälter.. Eller att vi får massa snö till jul och nyår, men att den smälter efter det. Jag vill nämligen börja blodspåra så fort som möjligt! Har ännu inte hittat något ställe i närheten som säljer klövar dock :/. Det får väl i "värsta fall" gå ändå, men roligast är ju såklart om jag kan köra med klöv..
Puss o kram!




Kommentarer
Postat av: Nathalie

Du behöver inte vänta till att snön smälter, det går jättebra att spåra i snö också! Men passa på medan innan det blir decimeter med snö :)



Lycka till med spårningen föresten, det är jätteroligt :)

2011-12-18 @ 17:53:53
URL: http://teampaw.se/
Postat av: Ylva

Sv: Tack för varningen. :)

2011-12-18 @ 18:13:13
URL: http://enlitenhund.wordpress.com
Postat av: Stina

Har du kontaktat nåt jägarförbund?

2011-12-18 @ 19:20:19
URL: http://lapphunden.webblogg.se/
Postat av: Stina

http://www.jagareforbundet.se/



Där på den sidan så finns det en karta över sverige, gå in på ditt län så hittar du kontaktuppgifter där :)

2011-12-19 @ 00:51:06
URL: http://lapphunden.webblogg.se/
Postat av: Nathalie

Sv: Nje, jag tror inte riktigt hunden tänkter på det faktiskt!

2011-12-19 @ 13:33:41
URL: http://teampaw.se/
Postat av: Hannah - littlebridtoldme

Vi söker med bara klöv och det är superroligt. Vi har tur som har en morfar som jagar!

2011-12-19 @ 17:33:56
URL: http://littlebirdtoldme.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0