Hundmässan 2011

Tjoo :). Har inte bloggat i helgen p.g.a dansuppvisningen. Men nu är jag tillbaka! Tänkte berätta lite om hur det var på Hundmässan i lördags!
Vi var där ca 3 timmar och på den tiden hann vi med rätt mycket! Vi gick runt på rasklubbstorget och hälsade på en massa hundar, kollade på flera olika utställningar, kollade på Elit-lydnaden och shoppade även lite. Det roligaste var nog ras-torget! Att få se och hälsa på så många raser som man bara sett på bild innan liksom, det var coolt! Men det var också jättekul med utställningarna, jag stod mest vid Finsk Lapphund-ringen. Jag blir bara mer och mer kär i rasen för varje dag ♥. Vi skulle också ha sett Westie-utställningen men vi var tvungna att åka till dansuppvisningen precis när den började :/.
Sen köpte vi också tuggben + levergodis till Sixten! Kunde bara tänka på hur överlycklig Sixten skulle vara om han varit där. Hundar vart man än vände sig! Dock skulle det ha varit det perfekta tillfället för skvallerträning.. Meen det hade ändå inte funkat att ha med honom :).
Puss o hej! (bilderna är lite suddiga, det är mobilbilder)

Lapphundsbåset






Collie-båset




Staffe-båset


Lapphundsringen





Kommentarer
Postat av: Stina

Är det Ruskahallan Esteri på de bilderna med hon med rentröjan? Om du nu vet det :P

2011-12-11 @ 21:59:03
URL: http://lapphunden.webblogg.se/
Postat av: Hannah - littlebridtoldme

Har en bekant som var där och ställde ut boston :)

2011-12-15 @ 19:25:17
URL: http://littlebirdtoldme.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0