FULLT UPP! (varning långt inlägg)

Idag gick vi den längsta långpromenaden någonsin! 55 minuter! Först gick vi i skogen, sen i området och sen upp i skogen igen och sen gick vi hem. Men vi stannade iochförsig väldigt mycket, vi tränade stanna och inkallning i skogen, plus att vi lekte tafatt, även det i skogen :). Myspys, nu stannade han inte en enda gång! Förutom när han såg något intressant typ en ekorre eller om han skulle nosa på nånting! Hade med godis så när han gick fint bredvid mej klickade jag och kastade ner en godis. Det tar så lång tid om man ska böja sig ner och mata honom med godisen varje gång, för då stannar han upp och måste tugga och hålla på, så denna metod är klart bättre!

Men ja, sen har han varit ensam i dryga timmen för att jag hämtade mitt leg, han kommer vara ensam ännu mer ikväll när mamma skjutsar oss till Harry Potter-premiären + att hon ska köpa en flytväst åt honom :). Han måste ju också vara säkrad för sjön nu när vi drar till Fjällbacka på Fredag!
Men vi får sätta igång och ensamhetsträna ordentligt nu! Han var ju ensam 1 timme och 40 minuter förut, utan problem, så vi måste prova 2 timmar snart! Efter fjällbacka räknar jag nästan med att han ska klara 2,5-3 timmar faktiskt. Vi får träna ihärdigt :). Han kommer ju vara ensam 2-4 timmar i sträck nu på hösten så man vill ju inte att han sitta hemma och lida under den tiden :(.

Men ja, annars har vi tränat lite mer på "stanna kvar" och "rulla runt" här hemma, vi sprang även runt hela tomten och han fick jaga sin boll-i-snöre ett tag :). Även lunchen blev en sorts aktivering då den gavs i hans aktiveringsboll! Om man rullar bollen så ramlar en eller två kulor ut ;).
Så denna dag har varit en händelserik dag för lilla korven! Imorrn blire nog lite mer lugnt för hans del, vi i familjen ska ju packa och så. Vi hörs! Jag ska försöka fixa en film då vi övar på rulla runt, så får ni den till helgen!


En lite gammal bild på en otrimmad konstig sak ;)

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej!

FÅ CHANSEN ATT BLI DAGENS BLOGG PÅ www.diablog.blogg.se. DU KOMMER ATT TJÄNA FLERA BESÖKARE PÅ BARA EN DAG!



http://diablog.blogg.se/2011/july/dag-1.html#comment



Trevlig dag!

2011-07-13 @ 16:44:11
URL: http://diablog.blogg.se/
Postat av: amelia

ååh söt hund!

svara på min blogg fråga? e den med kaninen som hoppar ;)

2011-07-13 @ 17:00:16
URL: http://amelillas.blogg.se/
Postat av: DemzziZ

hejsan! (:

finblogg, följa varann via blogglovin? ^^

kraamar! :D

2011-07-13 @ 19:50:15
URL: http://demirahmemulic.blogg.se/
Postat av: mamma

Du är så himla duktig Linn, jag är så stolt över dig att du klarar av hundägandet så bra . Kram mamma

2011-07-13 @ 20:08:57
Postat av: Stina

Om man kastar godis till Koff så ser han det inte för han har fortfarande så långsam reaktionsförmåga, så man måste typ köra in godiset i munnen på honom för att han ska reagera på att det finns där ;D

2011-07-13 @ 22:09:09
URL: http://lapphunden.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0