Havsstensholmen

Hej och god kväll! Guud vad härligt väder vi har här i Fjällbacka! Sol hela dagen :). Kanske inte ultimata vädret för en valp kanske, men matte njuter! Men på ön där vi har spenderat denna onsdag var det skön fläkt från havet så Sixten led nog inte :). Ska berätta lite mer:

Vi började dagen kl 10 med att ta båten ut till Havsstensholmen. Sixten klarade båt-turen fantastiskt bra! Han somnade t.o.m! Alla motorer verkar ha samma effekt på honom, sådär gör han ju i bilen också.
Iallafall, på ön fick Sixten ligga under ett parasoll med vatten och filt och en leksak. Inte för att han faktiskt stannade där särskilt länge ^^. Vi försökte ha honom lös men han sprang bara och började dricka saltvatten -.-. Så han fick va kopplad i en lång-lina. Det gick bra, men han somnade aldrig under hela dagen! Så fort han hade lagt sig ner för att sova så flaxade en mås förbi - oj så spännande, den måste man jaga! Men över lag gick det jättebra :). Han somnade så fort vi kom på båten igen, haha!

Och sen har vi bara tagit det lugnt här hemma. Tagit en kvällspromenad, busat på baksidan och så :). Nu vill mormor ha datorn, puss o ha en bra onsdagskväll!

Otroligt charmig bild på mig. Tur att denna blogg handlar om Sixten ;D




Kraam :)


Zznark..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0