Färskfoder

Nu har vi gjort det sista foderbytet! 3:e gången gilt (Y). Nej men några dagar efter att vi köpt Magnussons så hittade vi det som kallas Färskfoder, och började surfa runt på vad det var. Det man hittade var att de som hade problem med superkräsna vovvar hade bytt till färskfoder och sedan hade hunden aldrig mer kinkat med maten! Överallt på internet står det om folk som har småhundar som inte vill äta (små hundar är generellt sett kräsnare är stora hundar) och så har de bytt till färskfoder och WOOP så äter hunden all mat i tallriken, resten av sitt liv! Verkade ju lite för bra för att var sant, men jag har tillochmed ställt frågan själv på ett forum, och fått såna svar. De som svarat har också sagt att VomogHundemat Färskfoder ska vara det populäraste bland hundar. Passande nog var detta också det enda färskfodret som såldes i "våran" hundaffär :D. Detta färskfoder finns också i flera olika smaker, så man kan variera utan att det blir allt för stor omställning för hundens mage, eftersom "huvudingredienserna" är i princip densamma i alla smakerna.

Så nu när torrfoderpåsen snart är slut, har mamma varit iväg och köpt 10 "korvar" färskfoder, i 3 olika smaker. De flesta korvarna var dock med lax-smak. Idag har vi delat en korv i bitar som är så stora att man kan ha hälften torrfoder, hälften färskfoder. När dessa bitar är slut räknar vi med att kunna gå över helt till färskfoder. Men iallafall, vi blandade då torrfodret och färskfodret idag, och som ni förstår åt just Sixten upp allt som var blandad med färskfoder. Dom få torrfoderkulorna som var torra lyckades han lämna!

Nä nu ska jag gå! Tror verkigen att detta kommer funka :)

LÄS MER HÄR:
http://vomoghundemat.se/produktervaatfor.htm 






Kommentarer
Postat av: Stina

Koff äter färskfoder han också, tycker han är smaskens! Två mål färskfoder och ett mål torrfoder får han :) Men jag började inte med det för att han är kräsen, för det är han lååååångt ifrån :P Utan för att det kändes nyttigare och mer naturligt för honom! Och så är det ju kul att han tycker om det så mycket, för även om han gillar torrfoder också så är det inte så att han studsar omkring och håller på som han gör när han ska få färskfoder ;)

2011-11-13 @ 01:52:56
URL: http://lapphunden.webblogg.se/
Postat av: Linnéa

SV: Inte vinterpäls, vuxenpälsen är på G ;)

2011-11-13 @ 12:34:14
URL: http://shirox.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0