Full rulle!

Hejsan och go' söndag :D! Idag har vi verkligen haft fullt upp! 12 åkte vi till mormor, hennes granne som har Coton de tuléar-uppfödning hade bjudit in oss till sin valpträff! Så där var vi, med 10 andra små vita hundar samt en annan grannes papillon/yorkshire-blandning. Det bjöds på korv och fika och var riktigt mysigt, Sixten lekte som en galning! Han fastnade speciellt för en ung dam vid namn Bonnie, det var lite kul ;). De låt jämsides och bara tuggade på varandra?! Haha!

Efter 2 timmar ungefär bestämde vi oss för att åka hem, o väl hemma sov han i princip hela eftermiddagen fram till 16-tiden ungefär. Då messade grannen Lollo att hennes mormors hund Juli var där och hon undrade om vi skulle hänga med ut på promenad. Självklart ville vi det, så det blev en kort 15-minutersprommis runt kvarteret med en hoppig, överlycklig Sixten, och en förvånadsvärt lekfull Juli som är en labrador på 11 år! Väl hemma lät vi dom brottas runt på tomten en stund tills dom båda var helt slut, hehe ;P. Så nu har han sovit någon timme, och åt nyss middag. Halva middagen i matskålen och halva middagen i aktiveringsbollen.

Tyvärr har jag inga foton från dagen, alla foton från valpträffen är på mormors kamera så dom får ni imorgon, och mammas kamera dog när jag skulle fota Sixten & Juli.. Men en liten webcambild bjuder vi på! Pöss :)


Kommentarer
Postat av: karin isaksson

Lovar att det ska komma bilder men det var inte lätt att fota vovvar som ej var stilla mer än högst en srekund!!!

2011-10-09 @ 19:38:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0