Eukanuba VS Pedigree

Tjaba tjäna :D! Vet inte om jag har sagt det men senaste veckorna har Sixten varit väldigt kräsen med maten. Från att ha slukat allt i en tugga så har han börjat att äta upp halva och lämna resten, eller inte äta någonting! Så idag köpte vi ett nytt foder, Pedigree. Vi blandade detta med hans nuvarande, Eukanuba, och självklart slukade han allt i en tugga! Hoppas bara inte att han tröttnar på detta också! Men mammas chefs/kollegas hund som också hade tröttnat på sitt foder hade nu ätit samma foder i flera år efter att hon hade bytt, så förhoppningsvis blir det bra!

Så annars har vi fortsatt med skvallerträningen och det går långsamt framåt, men trot att han börjar fatta! Idag när vi såg en hund blev han först superlycklig och ville fram, men när jag hade klickat+ gett godis ett par gånger gick han fint i fotående och hade ögonkontakt med mig trots att hunden gick 10-20 meter framför oss! Herrejösses vilket framsteg :D. Så vi fortsätter flitigt denna vecka, så får vi ses vart vi landar på söndag!

Nu leker Sixten med sin Kong (jättebra leksak förresten!!) och lite senare ska vi gå ut på kvällsprommis! Vi ses och hörs imorrn hörrni, puss och kram!




Kommentarer
Postat av: matte 2

Vi gör allt för dig lilla siggesixten ;)

2011-10-10 @ 19:55:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0