Terror och mini-terror

Hej hej o gokväll! Idag efter långpromenaden och middagen åkte jag, pappa och Sirre (pappas nya smeknamn på Sixten x)) till farmor och farfar för att fika. Han fick leka lite med Hjalmar, och "gammelgubben" Arne som är schäfer fick inte va med :(. Men de hade kul, dock märks det varför Hjalle kallas för terror! Sixten fick inte en lugn stund ;). Fast jag måste ändå säga att han retades en del han med...

Vi hade mysigt, åt kakor, pratade och kollade på filmen från Karibien 2010! Sixten och Hjalmar röjde runt ute på tomten och sen inne i vardagsrummet. Nu när vi varit ute på kvällprommisen har Sixten slocknat ;). Han kommer förhoppningsvis sova gott hela natten! Det brukar ju vara så här hos pappa, att han hoppar ner efter en stund och går ner till pappa. Tror det beror mest på att han hör att pappa är vaken, och det är ju mycket intressantare än att sova såklart ;).

Vi får se hur det går! När vi åkte till/från farmor o farfar satt Sixten första gången i bakluckan! Han sitter ju alltid i sätet med mig, men nu när pappa har köpt ny bil så får alla hundar vara i bagageutrymmet. O det gick bra, han pep lite några gånger, men verkade lugnt allt som oftast!

Vi synes imorrn :). PUSS!


Kommentarer
Postat av: A n n a

Sv: Haha så konstigt!

2011-09-26 @ 22:54:18
URL: http://aninizz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0