Klippte freestyle-låten igen...

Nu är den jättekort hehe :P. Den var ju först 3,30 minuter lång, sen klippte jag den till 2 minuter. Nu kom jag fram till att det var för lång även det eftersom det är vårat första program och allt, så nu är den bara 1,11 minuter lång! Har gjort om lite med vilka moment och trick som ska vara med också, jag tror det här blir bra :). Här är den nyklippta versionen av låten!


Kommentarer
Postat av: Stina

Haha oj, det var så längesedan så jag minns det knappt...jag träffade honom inte i den åldern heller (träffade honom vid tre veckor och sen när jag hämtade honom). Första gången jag var där så sov han bara typ, men det gjorde dom allihop. Uppfödaren tyckte att Koff var ganska intetsägande i den åldern, han märktes inte så mycket jämfört med de andra som var pipiga/gnälliga osv. Men sen när de blev lite äldre och blev mer aktiva och började röra sig osv, så var han den som var modigast och tuffast, alltid först fram att kolla på saker och sånt. De har ett hundhus i sin trädgård och han var den enda av valparna som var upp på det överhuvudtaget :) Men hur han var vid just 4-5 veckor minns jag inte, men generellt mellan 4-8 veckor så ska han enligt uppfödaren ha vart väldigt framåt, social och lekfull och det är han ju fortfarande :)

2012-04-14 @ 13:53:04
URL: http://lapphunden.webblogg.se/
Postat av: Michaela

Det är en väldigt bra låt, och lagom lång också! I klass 1 får den ju vara minst 45 sekunder och maximalt 2 ½ minuter, så det är ju perfekt :)Man vill ju inte ha en varken för lång eller kort. Bra tempo var det i den också, den tycker jag ni ska köra på!

2012-04-14 @ 20:04:02
URL: http://mnordlin.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0