Hundträff nr 2

Gud en sån dag! Sixten kommer sova gott inatt, det kan jag lova er!
Vid 12.45 mötte vi upp de andra; Nathalie&Pelle, Emelie&Kelly, Alexandra&Mille, Paulina&Gizmo och Erica&Ronja. Då började vi gå och snart fick vi sällskap av vad jag tror var en Welsh-terrier, vars matte tyckte det var kul med så många hundar. De följde inte med så länge dock, men en stund iallafall.
I början var det väldigt stimmigt och så, men efter en stund blev Sixten någorlunda lugnt iallafall. Först gick vi till en rastgård, den var 10 gånger finare än den vi har här. Den som vi har här är liten, smutsig och lerig. Otroligt att ingen plockar upp efter sina hundar tycker jag :S.
Men denna rastgård var jättefin, det var 3 hundar där redan. 2 dansk/svenskgårdshund-liknande (hann inte kolla så noga) och en Rhodesian Ridgeback. Dock var inga av hundarna utom Pelle, lagotton, på särskilt busigt humör så det blev mest nosande och strosande där.

Sedan gick vi iallafall vidare och hela promenaden blev på 7 kilometer tror jag! Vi var ute sammanlagt 3 timmar, jag gick alltså på tåget hem 15.45. Sixten var jätteduktig mestadels av promenaden, det var inga problem med Pelle eller så. Han skvallrade jättefint en stund, och drog inte i kopplet alls. Och vi ägare hade jättetrevligt, vi gick och pratade om allt och inget! En stund pratade vi faktiskt och Twilight, haha ;). Men mestadels handlade det såklart om hundarna! Så himla kul att träffa förstahunds-ägare i ens egen ålder :D. Erica som var tvungen att träna en del med sin lite hund-osäkra schäfer Ronja gick en bit bakom med Paulina och hennes hund Gizmo, vilket var lite synd. Båda deras hundar var dock jätteduktiga (Gizmo kom hit från rumänien för någon månad sen, så även han var ganska osäker) och detta var säkert jättebra träning för de :). Hoppas bara att vi alla kan gå lite mer tillsammans om det blir fler träffar, vilket jag tror. Vi pratade lite om att åka till Stockholmsavdelningen i Kista och träna agility, de har nämligen en öppen agility-plan där! Nathalie, Pelles ägare, är den enda som hittar dit så det är ett måste att hon följer med!
När vi åkte hem med pendeln såg jag att det var 3 minuter tills bussen gick, så det blev världens språngmarsch genom perrongen, hehe. Sixten skumpade som en säck potatis i min famn, men han var jättesnäll och satt stilla hela tiden :).

Men ja, summerat alltihop:
Det var jättetrevliga ägare allihopa på träffen, vi hade jättekul! Sixten var jätteduktig och hade kul med de andra hundarna, och vi var ute i 3 timmar.

Hörs senare, här kommer några bilder som Alexandra fotade!






Hundar från vänster: Gizmo, f.d rumänsk gatuhund. Ronja, Schäfer. Kelly, Stabyhoun. Mille, Japansk Spets. Sixten, Westie ;). Pelle, Lagotto.
Mattar från vänster: Paulina, Erica, Emelie, Jag, Nathalie (Alexandra bakom kameran)



Kommentarer
Postat av: Emelie och Kelly

Det var kul att träffas idag, måste göras om! Vi måste även åka till kista någon dag :)

2012-03-02 @ 17:12:42
URL: http://lovekelly.se
Postat av: Emelie och Kelly

Är det okej om jag lägger dig på mina länkar? :)

2012-03-02 @ 17:53:47
URL: http://lovekelly.se
Postat av: P.S Hundar

Härligt!:D

2012-03-02 @ 18:02:16
URL: http://pshundar.se
Postat av: Sofia

Vad kul med såna hundträffar ju :D

Får ta och åka till stockholm bara för att vara med någon gång tror jag ;)

2012-03-02 @ 19:37:26
URL: http://milinova.blogg.se/
Postat av: Sofia

Sv: Borås, om du känner till det :)

4 timmars bilresa till Stocholm härifrån >.>

2012-03-02 @ 20:16:13
URL: http://milinova.blogg.se/
Postat av: pshundar

Oj, minns inte men han har peppar peppar aldrig stuckit på något! Men det tar sin tid att träna eftersom man inte kan bestämma möte med dem vilda djuren, hah :)

2012-03-02 @ 21:35:10
URL: http://pshundar.se
Postat av: Nathalie

Sixten verkade ju acceptera Pelle idag, superbra ju inför kommande träffar :) Vid ett tillfäll gick de ju bredvid varandra till och med, jätteduktiga :D



Fett soet bild på mig btw :P (eller...)

2012-03-02 @ 21:36:37
URL: http://teampaw.se
Postat av: Rebecca

Vad roligt med hundträff! Låter jättekul att kunna träffas flera stycken med hundarna

2012-03-03 @ 14:14:18
URL: http://www.sheltieliv.fotograf24.se
Postat av: Pappa

Jag hittar till Sthlms avd...he he

2012-03-06 @ 17:10:05
URL: http://pinnelinn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0